Acest site foloseste cookie-uri si alte tehnologii, pentru a imbunatati experienta pe site-urile noastre.
OK
CURRENCY:
RON
EUR
USD
0746 038 691
Chingi

PRODUCATOR DE CHINGI DE ANCORARE SI RIDICARE, Chingi Expert Deva, fabrica si ofera solutii de top in domeniu, solutii ce se traduc printr-o gama diversificata de chingi si sisteme conexe folosite in ancorarea, manipularea, ridicarea  si securizarea sarcinilor.

  • Siguranta reprezinta prioritatea noastre numarul unu! Chingile fabricate de noi sunt produse omologate si certificate in conformitate cu Norma Europeana.
  • Urgentele fac parte din cotidian, echipa noastra poate gestiona reactiv prioritatile dumneavoastra astfel incat sa receptionati produsele  in 24-48 de ore.
  • Management elvetian va garanteaza ca produsele fabricate de noi sunt realizate  din materiii prima de cea mai buna calitate, de origine europeana, materii prime insotite de certificate tehnice de testare.
  •  Monitorizare si control  prin personalizarea gratuita a chingilor cu sigla societatii dumneavoastra
  •  Trasabilitate! Chingile sunt controlate in fiecare faza de productie si trasabilitatea implementata in acest proces, permite urmarirea produselor pe intreg ciclul de viata.
  • Chingi la orice lungima si sarcina, fabricate in functie de nevoile dumneavoastra!

Consilierii Chingi Expert  va stau la dispozitie, nu ezitati sa ne contactati, va oferim gratuit   consultanta, astfel incat sa beneficiati de solutii si produse adaptate nevoilor dumneavoastra  !!!


   

Pentru a ne ajuta sa optimizam continutul
acestui website, va rugam sa raspundeti la urmatoarea intrebare:
Copyright © 2020 CHINGI-EXPERT. Toate drepturile rezervate.
Powered by 9systems.ro