Acest site foloseste cookie-uri si alte tehnologii, pentru a imbunatati experienta pe site-urile noastre.
OK
CURRENCY:
RON
EUR
USD
CATEGORII PRODUSE
Abonament Newsletter:
Adresa dvs. de E-mail:
OK
INFORMATII UTILE
ARATA TOATE INFORMATIILE IN ORDINE CRONOLOGICA
19-06-2017 - Chingi de ridicare - cele mai buni optiuni le gasesti la Chingi Expert!

Chingi de ridicare - cele mai buni optiuni le gasesti la Chingi Expert!

 

 

Cele mai bune optiuni cand vine vorba de chingi de ridicare le gasesti la Chingi Expert! Avand in vedere vremea perfecta pentru constructii, noi va propunem o serie de optiuni de ridicare in categoriile noastre prezentate mai jos:

 

1. Chingi cu gase - aceste chingi sunt tesute in doua straturi si au un coeficient de utilizare de 7:1, latimea si lungimea se fabrica in functie de cerintele clientilor nostrii. Buclele sunt intarite cu protectie si sunt conforme cu standardul EN 1492-1, prezinta o rezistenta mare la rupere si sunt fabricate 100% din polyester. Chingile cu gase sunt cele mai bine vandute chingi din gama noastra de chingi de ridicare si sunt disponibile de la 1 Tona la 10 Tone !

 

 

2. Chingi plate circulare - Mai sunt numite si chingi fara sfarsit , aceste chingi sunt perfecte pentru ridicarea materialelor de mare tonaj, cele comercializate de noi sunt de la 1 Tona la 4 Tone , 2 metri la 5 metri . Foarte utile si foarte rezistente sunt tesute din polyester si sunt tratate anti abraziune, aceste chingi plate circulare au o rezistenta mare la hidrocarburi si prezinta un coeficient de utilizare de 7:1 .

 

 

3. Chingi tubulare - Mai sunt numite si chingi circulare tubulare, aceste chingi sunt de o rezistenta foarte mare, Chingi Expert le comercializeaza in doua modele : 2 T 3 M si 3 T 4 M . Tesute cu fibra din poliester de mare rezistenta, acestea confera o securitate foarte inalta!

 

 

4. Chingi tehnice - Chingi Expert va ofera doua chingi tehnice de calitate PREMIUM - CHINGA RIDICARE AUTO L 1M80 si CHINGA RIDICARE SI MANIPULARE BUTOAIE CIRCUMFERINTA MAXIMA 2.5M - aceste doua chingi fac parte din gama noastra PREMIUM de cea mai buna calitate si sunt folosite pentru ridicarea si manipularea butoaielor sau pentru ridicarea autoturismelor.

 

 

5. Chingi de tractare - Disponibil pe site-ul nostru intr-un singur model - chinga de tractare 3 TONE 4 M si carlige cu siguranta - aceasta chinga are latimea banzii de 90 mm si o rezistenta la rupere de 3 TONE , daca doriti alta lungime ne puteti contacta!

 

                

 

 

La Chingi Expert gasesti cele mai bune optiuni cand vine vorba de chingi de ridicare special concepute pentru constructii si ridicarea de materiale de mare tonaj! Ne puteti contacta pentru a realiza diferite marimi si specificatii pe care le doriti!

Copyright © 2018 CHINGI-EXPERT. Toate drepturile rezervate.
Powered by 9systems.eu