Acest site foloseste cookie-uri si alte tehnologii, pentru a imbunatati experienta pe site-urile noastre.
OK
CURRENCY:
RON
EUR
USD
CATEGORII PRODUSE
Abonament Newsletter:
Adresa dvs. de E-mail:
OK
INFORMATII UTILE
ARATA TOATE INFORMATIILE IN ORDINE CRONOLOGICA
15-06-2017 - Chingi pentru transport maritim si feroviar

           Chingi pentru transport maritim si feroviar

 

 

Foarte utile in ziua de azi pentru orice tip de transport, chingi trebuie sa fie un strict necesar si nu trebuie sa lipseasca din inventarul oricarui transportator, fie el terestru, maritim sau cel feroviar.

Chingi Expert ofera o gama completa de chingi de ancorare si chingi de ridicare care va usura munca depusa substantial! Mai jos va prezentam exemplele pentru transportul maritim si cel feroviar.

 

 

 1. - Chingi pentru transportul feroviar -

Ancorarea si securizarea marfurilor in vagoanele de transport sau platformele de transport feroviar trebuie sa se faca foarte strict! Utilizati chingi de diferite lungimi, lungimi care trebuie masurate cu strictete!

 

 

                         

In poza de mai sus se poate observa cum marfa este acorata in diferite puncte pe platforma feroviara. Se folosesc chingi de diferite lungimi, cu clichet si cu carlige de ancorare. Carligele sunt prinse in inele pentru ca marfa sa stea foarte bine fixata evitand riscul ca ea sa se deplaseze.

 

 

 2. - Chingi pentru transport maritim -

Transportul maritim se face dupa cum bine stiti in silozuri (containere) iar tipurile de chingi care se folosesc sunt cele de culoare alba care sunt de unica folosinta. La baza acestor chingi sta rezistenta si securizarea foarte inalta, sunt cele mai comune si mai des folosite in transportul maritim.

 

                  

 

Succesul acestor transporturi consta in gradul foarte ridicat de securitate, iar chingile care sunt concepute pentru acest tip de transport trebuie sa respecte cu strictete acest grad ridicat de securitate si de rezistenta!

 

La Chingi Expert fabricam chingi de inalta calitate care respecta toate aceste cerinte ridicate, atat pentru transportul maritim cat si pentru cel feroviar, puteti lua legatura cu noi pentru mult mai multe detalii despre aceste tipuri de chingi in sectiunea CONTACT.

Copyright © 2018 CHINGI-EXPERT. Toate drepturile rezervate.
Powered by 9systems.eu