Acest site foloseste cookie-uri si alte tehnologii, pentru a imbunatati experienta pe site-urile noastre.
OK
CURRENCY:
RON
EUR
USD
0746 038 691
CATEGORII PRODUSE
Abonament Newsletter:
Adresa dvs. de E-mail:
OK


SUNTEM PRODUCATORI ROMANI de chingi de ancorare si ridicare, fabricam produse PREMIUM , chingi si produse conexe intrebuintate in ancorarea, manipularea si securizarea transportului de marfa si a manipularii sarcinilor.

 

SIGURANTA reprezinta PRIORITATEA NOASTRA NUMARUL UNU!

 

In fabricarea produselor, Chingi Expert, respecta intru-totul cele mai inalte standarde si normele impuse la nivel european, fabricand astfel doar chingi omologate si certificate in conformitate cu Norma Europeana.

Fiecare faza de productie este controlata si verificata in fabrica noastra din Deva, materiile prime utilizate fiind materiale de provenienta europeana.

Chingi Expert livreaza produsele la nivel national la preturi de producator, cu mult mai accesibile decat cele practicate pe piata de profil. Compania dispune de resursele necesare pentru a onora inclusiv comenzi urgente, asigurand livrarea produselor in 24 de ore.
 Managementul elvetian va garanteaza  un control riguros al fabricatiilor in fiecare faza de productie si trasabilitatea implementata  permite urmarirea produselor pe intreg ciclul de viata.

In calitate de producator putem fabrica orice tip de chinga, la orice dimensiune si sarcina. Echipa noastra tehnica si comerciala va sta la dispozitie, nu ezitati sa ne contactati!!!
 Folositi formularul de pe site sau adresa de e-mail office@chingi-expert.ro pentru a ne transmite coordonatele dumneavoastra  si echipa Chingi Expert va va contacta in cel mai scurt timp pentru a pentru a va furniza solutii si produse adaptate afacerii dumneavoastra.
 


CHINGI EXPERT IUBESTE SIGURANTA! 

Pentru a ne ajuta sa optimizam continutul
acestui website, va rugam sa raspundeti la urmatoarea intrebare:
Copyright © 2018 CHINGI-EXPERT. Toate drepturile rezervate.
Powered by 9systems.eu